Sliter du med å betale?

Alle skal få være med i VCK WildCats

Det betyr at alle barn og ungdom skal få drive med idrett uansett familiens økonomi.

Sliter du med å betale medlems- og treningsavgiften, så finner vi derfor alltid en løsning på det sammen med deg.

Du har 5 muligheter:

  1. Du kan dele opp alle fakturaer fra oss i så mange deler du vil. Bruk kid- nummeret som står på fakturaen hver gang du betaler inn en del. Kontakt klubbleder så sparrer dere klubben for å sende ut purringer.
  2. Betal fakturaen for medlemsavgiften først. Del deretter opp treningsavgiften i flere deler. Når du har betalt medlemsavgiften, er du medlem av VCK WildCats. Medlemskap er knyttet til viktige rettigheter som forsikring, deltakelse på årsmøter osv.
  3. Ta kontakt med daglig leder i VCK WildCats hvis du du trenger betalingsutsettelse. Dette er ikke noe problem og vi er tålmodige. 
  4. Er du i kontakt med NAV/ sosialkontor i din hverdag, så kan det hende de vil hjelpe deg. Offentlige myndigheter mener det er viktig at barn og ungdom får delta i idrettslag uansett hva slags økonomi familien har. Ta med deg fakturaene fra oss.
  5. Ta kontakt med daglig leder eller din sønn/ datters lagleder om dette gjelder din familie, vi er her for å hjelpe dere ! 

Ønsker du å få flere barn og unge med i fritidsaktiviteter?Da har du kommet til riktig sted!

ALLEMED er et gratis verktøy som skal gjøre det lettere for deg å inkludere alle barn og unge i fritidsaktivitet, uavhengig av familiens økonomi. Verktøyet brukes til å skape diskusjon og finne gode løsninger på hva dere kan gjøre for å få alle med. Bli med og gjør en forskjell!

https://www.allemed.no/

https://youtu.be/I8DP1bgrvpk